Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelska höjder..?

En gammal sång, ur en något
yngre skivspelare...
knivskuret, strimlande vackert
Himmelska höjder är inget för oss
en trappa upp är nog för att hålla oss från kvicksanden
Tronen är till för dig och mig
Skoningslösa är vi, men behärskade ? Nej!
Framför oss finns bara nuet
Devalverad är kärleken till dig
Energiskt går vi slött framåt
Klockren är du i din missvisande tid
ansvarslösa förflyttar vi oss till en passerad stund
helvetet har i sin ägo en trolös svid..




Fri vers av Valkyrialady
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady