Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 dagar

12 dagar har gått

sedan jag hade livets bästa natt
med bilder som aldrig kommer lämna min näthinna

12 dagar
sedan alla bitar föll på plats
alla funderingar blev besvarade
alla tvivel dog

nu har åtta dagar gått

sedan livets bästa natt
plötsligt blev till ingenting

åtta dagar
sedan alla mina tvivel blev till sanning
och bitarna föll ur från sina platser lika snabbt som de kommit dit
och fortsatte falla
tills de nådde marken

och krossades ihjäl




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar