Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

som att tvingas gå på nattgammal is

varje steg framåt är en seger

över dig universum

stelfruset

under dig kan du se ner genom det

tunna fönsterglaset

små rörelser i det mörka vattnet

sjön är ännu inte bottenfrusen

efter några dagars kyla

minns du inte 

din rädsla

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-11-14 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP