Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsringar

Vi räknade årsringar idag
på stubben till ett träd
dottern min och jag
Snart vi hade räknat
hela våra liv
och flera år därtill
men vem räknar våra ringar
när livet tiger still




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-14 23:32



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fin text, med frågan på slutet.
Vem räknar våra årsringar osv..
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP