Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstbild


vid kvinnojouren
avlövade träd
på namnlös gata




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-15 02:47



Bookmark and Share


  Nanna X
Anonym gata skyddar honträdens identitet. Skulle velat klä på dem i höstrusket dock...
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP