Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker vad är de mot livet.

Förr vela jag ha allt.
Vela vara som dom fina.
Dyra kläder dyra saker.

Men nu vill jag bara.
Ha mat i kylen/frysen.
Att bara ha mat på bordet.
Det får mig att känna mig rik.




Fri vers av den nya men glömda själen
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen