Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärrade själars stjärnkartor

Spindelnätsmönster och stjärnkartor

Som visar vägen för alla som har

Ärrade själar och blödande hjärtan

Där smärtan blir överväldigande ibland

Vem vågar se bakom sorgens blodröda murar

Utan att döma eller förfäras av det de ser

Som om smärtan inte vore förbanelse nog

Utan att få medlidsamma blickar tillbaka

 

För det är inte det ett blödande hjärta behöver

Andras oro bygger bara på dessa själars tro

Om att de inte har någon rätt att få visa sin svaghet

Inte har någon rätt att be om tröst och stöd

Eftersom de ser att andra oroas av deras smärta

Ser rädslan när de berättar om sina ärrade själar

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-15 08:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ärrade själar och blödande hjärtan behöver kärlek, värme och omtanke för att läkas!

2018-11-16

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP