Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamtid

 

Ensamtid!
Är
Vad själen behöver för att vara med sin egen dröm

Ensamtid!
Är
Vad poeten behöver för att måla orden på ett blad

Ensamtid!
Är
Vad de sörjande behöver för att hämta sig igen

Ensamtid!
Är
Vad de ensamma trötta på

Ensamtid!
Är
Vad de terrordrabbade behöver att vrida klockan tillbaka

Ensamtid!
Är
Vad jag vill ändra på till sällskap tid

Ensamtid!
Är
Våra stackars liv på jorden

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-11-15 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP