Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriver mig

 

du skriver mig inomskärs

mitt hjärta slår t.o.m bultar

ögonen flimrar förbi

 

det händer att jag blir andtung

att jag lägger mig ner

dessa avbrott i inbrott

 

det händer att musiken är på

kärlekens yttersta kärna

så många toner

 

det händer att du plockar mig

nackar mig för vår skull

en evig gång

 

det händer att jag kvider

sipprar sakta fram i oss

vem är vi

 

det händer att det är underbart

mumlar otydligheter in i

har jag sagt ett ord

 

det händer att jag håller mig borta

jag kommer i draperat skrik

så fullkomligt full 

 

det händer i det intima

I den ordlösa förståelsen

vi dominerar varandra

 

det händer att dina händer

är mina sköra händer i det hänta. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP