Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag i mammas ögon



5,6 miljoner svenskar bär glasögon

hittade aldrig fokus

mammas spegel var dammig eller vänd
åt ett annat håll




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-15 12:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..mellan rubriken och fyra rader en värdefull poesi.
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP