Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Waiting for that song!

Tell the rest of them

I’m here and I send the angels in

 

It closing in

We will open the doors

 

Waiting for that song

It has been to long

 

Step in to the light

The time of love has come

 

It’s going to be alright

Just hold on tight

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-15 13:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får tro att den kommer...fint...
2018-11-21

    ej medlem längre
I dina texter finns det en så skön förtröstan till livet och till kärleken i både svåra och lättsammare tider.
2018-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sång på gång
inte illa, detta
läge jag gilla!
2018-11-18

  Fem hjärtan VIP
Vacker !
2018-11-17

  lila fjäderblomman VIP
Kärlekens tid - Yes!
2018-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert!
2018-11-16

    ej medlem längre
Very nice. :-)
2018-11-15

  Maria Sundelin VIP
Änglarna finns
2018-11-15

  StinaJ VIP
Tryggt att ha änglarna runt sig. Väldigt fin dikt som jag tycker mycket om.
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin