Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facklorna tända

går vi in i grottan där ett stort monster visst ska bo
Men vi har bara sett den som hastigast
Mest som en stor skugga
Så ingen av oss vet riktigt vad vi ska tro
För antingen så blir det, det ena eller det andra
För antingen så vinner vi när vi hittar och dödar monstret
eller så lär det vara vi som lär försvinna
långt bortom dimmornas bro
Där alla som hamnar får vandra i all oändlighet...

Med facklorna tända!

Ken cassel
15/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel