Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset skakar av grannens framfart/grundvalar.


Huset skakar av grannens framfart, när den slår i dörren.
Grundvalarna i mitt inre skakar. Tryggheten, eller verkligen en genomskinlig stor bubbla, som delar plats med mina organ, och valar som simmar där och låter(organen syns inte), när hon håller sig för magen, längst ner och tittar uppåt och framåt!




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim