Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig?

-Vem bryr sig om huset skakar lite?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim