Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen DEN!

Kallade jag verkligen grannen för DEN, när jag skrev iallafall?
Jag skulle väl aldrig göra det i verkligheten, i tal?
DEN är lika med, när jag börjar med att kalla personen för ordet DEN, där börjar mitt skitsnack.



Och ; Låren låter som Lauren!
Jag vet, det är inte samma sak!




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim