Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt mänskliga beteende

 

Den som lider gråter tårar
men om ingenting försvårar


Vill den som har, ha mera
egoismen kommer aldrig sluta existera

För på botten
söker alla toppen


Och vill du upp
väck inte någon empati-tupp




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De som kommit upp i maktställning har sålt sin själ. De har dödat sina känslor för dem som har det svårt. Vi ser det ju nu hur de agerar.
2018-11-15

  morgonstjärna VIP
en s k mupp?

visst är det så den som framgång vill nå
den går aldrig någonsin på tå
den trampar ned allt i sin väg
går över skriken

burrlestiskt :(

2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP