Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag som bestämmer

Aldrig har jag träffat på en sån kvinna som dig förut
Och nu när du äntligen är här så måste jag
bara få fråga dig
Vart i helvete har du hållit hus
Ut med språket för jag vill veta nu
För jag vill veta allting om dig
Så kom igen nu
Öppna dig helt för mig så är du snäll

Aldrig har jag träffat på en sån kvinna som dig förut
Och nu när du äntligen är här släpper jag aldrig taget
För nu är det jag som bestämmer
Så från och med nu, så är det jag och du
Sedan går han ner på sina bara knän medan han tar fram
en helt förtjusande diamantring och tar till orda
Vill du göra mig den äran och bli till min fru?!

Ken Cassel
15/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas att hon svarar ja...:-))
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel