Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smärta


Chirocai

Du har tappat en del av ditt namn,
några få bokstäver.
Ändå stirrar du på mig med dina
digitala ögon.

Jag är knuten till dig,
förbunden med en slang,
länkad till din drog
som håller mig smärtfri.

Jag älskar att hata dig
Chirocai.




Fri vers (Fri form) av AKT VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-15 13:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
miljön är bekant
droppet
det enda jag kan säga det går över
fast det tar tid

morfin är underbart
när vi behöver smärtlindring


2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP