Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska all skiten väck

Tar med all skit
Tänker att det ska bli skönt
När allt det där är väck
Varenda skrynkla och fläck

Hystar den stinkande byk
I ett stort hål

Snart har det löst sig
Det som allt ljust

Allting snurrar runt, runt, runt
Var minut, en evighet

Till slut
är allt som nytt
och jag går från tvättstugan ut




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion