Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ett mästerverk

När jag är alldeles ensam helt för mig själv
Det är då som jag tänker på dig då jag saknar
din lukt och smak
Tycker även mycket om din stjärt
Din så underbara bak
Jo, för jag tycker att den är så sexig och vackert formad
Så gud däruppe i himmelen
Med henne har du lyckats att göra ett helt underverk
då jag älskar henne
Då jag för henne är så himla otroligt svag
Hon är ett mästerverk, vill jag påstå
Så bara synen av henne gör mig alltid lika glad...

Ken Cassel
15/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel