Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna mörka årstid

så tänder jag ett ljus då ett ljust skimmer
uppenbarar sig för mig
Ett ljus som ska få mitt hjärta att känna av värmen
och den välbefinnande harmonin med stearin
Ett ljus som ska få mig att känna mig både vacker och fin
För tro ingenting annat
I denna mörka årstid så kan man behöva tänka så mycket
positiva tankar som möjligt för att inte lida pin
av det gråa och trista vädret
För helst så skulle man nog bara vilja sitta därnere
på Kanarieöarna med en flaska riktigt sött och gott vin...

Ken Cassel
15/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-15 14:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med positiva tankar så kommer man långt...fina rader...
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel