Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu en dag!

Tog mig i kragen och bakade segkakor (matbröd) på förmiddagen.
Efter gräddningen, jag gräddar två och två.
Då blev det färskt bröd med ost och en mugg kaffe.

Det smakade underbart, fick lovord av min man.
Nu har vi gått en promenad tillsammans.

Min man har kokat ärtsoppa, så det blir det till middag.
Har en ny bok att läsa, så nu blir det läsning och mys.

Är nöjd med min insats för idag!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 14:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En glädjens dag för er båda två!
2018-11-16

  Fulbergarn
Härligt
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP