Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten av: Nada Mostafa Roustom översättare: Ibrahim Zoro


Domstol av kärlek- Kvinnlig bekännelse

Domstol av kärlek
Kvinnlig bekännelse ....

dikten av: Nada Mostafa Roustom
översättare: Ibrahim Zoro


Jag erkänner att jag:
ropar efter dig för kärlek...
och gör jag det för din själ är fången och längtar efter mig
Jag lär dig kärlekens alfabetet ...
och jag håller dig i mina händer
Jag erkänner att jag:
lär dig kyss och...
Jag gör dig min älskling ...
kramar dig i min famn...
jag bestämmer mig för att jag vara med dig ...
Jag erkänner att jag:
Jag vill uppmuntra dig att bara vara min ...
och öka dina hjärtslag ...
och göra så du känner min manlighet ...
Jag erkänner:
Jag hugger hans fingeravtryck på din hjärta ...
Låt mig rör dina fingeravtryck för att känna din närvaro!
Och om du inte ursäktar mig, kommer du inte bli min älskling längre
------




Fri vers av Ibrahim Zoro
Läst 270 gånger
Publicerad 2018-11-15 15:26



Bookmark and Share


  Ibrahim Zoro
Mina kära läsnare: När jag har velt mina ord om österkvinnor som lidande förtryck av manligasamhällen. Det är stor problem för kvinnor som lever i mellanöstern. Därför de behöver hjälpa från alla människor. Diktaren hoppas att alla läsnare förstår det!.
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro