Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus ljusinspiration...

Jag tände en ljusstake
med sju ljus i mitt hus...

Alla strålade rakt upp så fint
men när nå´n gick förbi
hände något med sjunde ljusets låga...
Det fladdrade till vek sig så...
Då de andras händer
liksom smek det då...

Tänk om det i alla människors liv
varit så ibland Stora som små
när de faller
att det fanns ett mänskligt galler
som håller om
och upp
när det behövs
i vår grupp... .. .





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 16:12



Bookmark and Share


  ULJO
Fina tankar i dina ord
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt