Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första stenen lagd. Femminuterssorg på avkok av år. Håll tillgodo. "Hurt doesn't show when it's trying to wane, feelings are all that we have to be sane" - arkivet


Kärleken av mitt liv


Jag var hennes tolk och ombud
Vald för min självgång
Hon var min dyrk för ett lås jag har glömt
Lilla hjärtats svansång

Hon fann min dynamitharry när hon
Draggade Charles Ingvar
Reste ragg, hon blev burdus, och
Lade tak av mina fingrar

Huset brann när jag behövde mina flator
Mitt slagskepp var i lis
Blodig pannas bukowskieuforismer med
Nakna ord till spis

Musklerna kan inte tänka, hjärnan inte lyfta
På rätt sida
Hur letar man, sån leda, jag är tagen
Av att lida

Vars gick du, min muhammed?
Ingen mätar sig med dig
Du säger brödet, jag saknar allt
Min bundsförvant, min enda tjej

Allt jag inte gjort för dig
Är din underhållning
Du har min Ka, min själ
Jag har min behållning

Erotiken finns i de blyga
Det mystiska som verkar
Och inget är just som
Dom vill att du ska märka







Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-15 20:31



Bookmark and Share


    Oprofessionell
”Allt jag inte gjort för dig
Är din underhållning”

Wow.wow.wow!
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd