Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oläkt

Han känner sig skyldig
att trösta mig
och säger att

Tiden läker alla sår

Men det han inte förstår
är att utan honom
står tiden still.




Fri vers av heleni
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-15 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni