Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2018 12 23 FRIsk

Sjukdom är den ruttna frukten av att (känslo)flödet blockeras. Blockeringar är hinder som stoppar.

Att bota är att ta bort hindret. Sedan vill vi läka såret.

Om vi saknar hinder är vi fria. Är det en slump att vi kan skriva FRIsk?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-23 04:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar! Har aldrig funderat på just detta.
2018-12-23

  bo.rackson
Vi kan skriva, alltså bryts blockeringen genom orden...
Första raden grep genast tag i mig...
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP