Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

105.


Min själ skulle mitt liv bevinga.
Men den blev svart och jag föll från hög höjd.

Mina ögon skulle någon annan möta.
Men ingen såg mig och de blev genast blöta.

Mina ben var menade att springa.
Och jag sprang tills benen vek sig.

Jag hamnade långt bakom.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP