Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer du med?


Morgonen kommer fortare än vi springer.
För det var morgonen vi försökte undkomma.
Men ändå längtade vi efter ljus och stormande känslor.
Långa steg och vi lärde våra kroppar att kämpa.
Fördriva tiden, hinna med i tiden, hindra tiden.
Men det gick som det ville ändå, vi älskade.
Älskade, påverkade av verkligheten.
Omskakade av total återgivning.
Verkligheten är underbar.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP