Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördar-Mette.

Mördar-Mette är ledsen idag.
Någon har sagt att hennes styrka är svag.

Men under tiden vi läser har Mette fått ett uppdrag.
Lyckas hon bli motiverad till någonting alls idag?

Hon läser i ämnesraden "Viktigt uppdrag, det är Klara!"
Ett sting av självförtroende, någonting bra måste det vara.

En vädjan till mord, det självklara, halleluja!
Mördar-Mette brusar upp i ren passion.

Bortblåst är den nedstämdhet som tidigare var.
I väskan för jobb har hon en sabel, vilket val!
Hon är lycklig och hon tror, mycket bättre än ett jobb på kontor.

Sluta filosofera, måste förbereda för arbetet.
Stänger dörren efter sig, redo för sitt uppdrag.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-15 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP