Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnlösa i förtvivlan

Tystnaden förblev kompakt outtalad 

Som om dess blotta närvaro ekade 

I rädslan över att inte finnas till 

 

Träden stod bladlösa hudlösa i mörkret 

Sammansvetsad i massiv ensamhet

Bugande för isvindarnas starka kyla

 

En ensam ängel gråter sig till sömns

Medan vattnet hotar att begrava henne

Och svärtan livnär sig på hennes tårar 

 

I tystnaden kylan och sorgens grepp

Liv och natur står värnlösa i förtvivlan 

Människans dilemma överleva eller låta dö




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-29 08:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket känsla och beröring i denna!
2018-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-11-30

  ULJO
Berörande
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP