Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅT ALDRIG KÄRLEKEN GÅ FÖRBI

LÅT ALDRIG KÄRLEKEN GÅ FÖRBI


Låt aldrig kärleken gå förbi utan ta den i flykten
Den är unik och ha goda egenskaper, även om det går rykten
Kärleken är ingen skröna utan den är evig och är ingen kliché
Det finns så många olika nyanser, det borde vi alla inse

Att kunna se andras svårigheter och bara visa lite empati
Detta är något som varje människa borde ha på livets potpurri
För störst är kärleken, den manar till besinning och mod
Den är lika frisk som en brusande, vacker vårflod

Så ta tag i denna otroliga gåva vi människor har fått
För det är så att du lever bara en gång, i koja hus eller slott
Människan kan ses som en kärleksförklaring till jordelivet
Ett ämne som aldrig ta slut och är mycket omskrivet

Så låt varje stund bli en tanke på att göra världen annorlunda
Du kan väl tänka på det när du går där på din shoppingrunda
Att kärleken läker det mesta av de sår du har fått här
Den har också en förmåga att ta hand om allas hjärtbesvär

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-16 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj