Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra slut

jag tar kontakt med min reptilhjärna
ringer upp och säger hej
du har varit min ledstjärna
har du kanske saknat mej?

kan vi språkas vid?
det var en tid sedan vi möttes
jag har nu hittat en inre frid
sen kontoret av dig vansköttes

det var förhastade beslut
dagliga vredesutbrott
stress utan slut
en ”fly eller fäkta-komplott”

pannloben är min nya herre
den leder mig nu
så nu måste jag dessvärre
göra slut med dig, ju




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-16 07:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bravo
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!