Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ...du-vet-vem

Jag fick en glimt av kärleken
En fantastisk glimt
Men det var ej dags
Det var för tidigt

Jag har hela livet sökt någon som ser Mig
Kanske Du gjorde det
Kanske jag inbillar mig
Men kärlek var det

Kärlek är det
Och jag är så tacksam
Att jag fick den möjligheten
Att se en glimt

Att känna kärlek
Att känna värmen
Som var kvar 15 år efter
Nästa gång ...då ska jag vara redo




Fri vers av Gunsan
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-16 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan