Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Fyll dina händer med min hud

Dina läppars mjukhet ger mig liv

Värme och tröst

 

Vi är nära

Energier uppstår och fylls på

Nu minns jag 

Vem jag är

Vad vi har




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-16 08:45



Bookmark and Share


  vargtass
Den här var väldigt vacker!
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta