Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doftande kärlek …

 

Doftande ord
Smakar
Alltid sanningen

Doftande dikter
Visar
Alltid respekt

Doftande drömmar
Talar
Eviga upplevelser

Doftande steg
Leder
Till en kvinna

Doftande sängar
Skapar
Liv och barn

Doftande matbord
Talar
Familj och sällskap

Doften av en doft
Talar
För sig själv och ingen annan doft

Gråtande bok
Beskriver
Lidande och smärta och döden

Doften av mig
Lukter
Evig ensamhet

Doften av mina texter
Talar
Inget språk

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2018-11-16 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP