Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sov på saken

 

Sov på saken!
Helst helt naken
Och känn på befrielsen smaken

Naken!
Naken helt naken är du till världen
Naken helt naken är världen till dig

Vaken!
Vaken!
Är du fortfarande vaken!

Då har du ingen vilje att sova på saken
Hämnd och agg och slå tillbaka
För dig är huvud saken

Sov på saken!
Ångar ångrar ej vad skedde under dagen
Innerlig lider du sömnig och vaken

Sov på saken!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2018-11-16 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP