Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolt

Så innerligt sansade sinnesstämningar
Beskrivna så självklara, som sanning
Vapnet
Den bråda idé ingen annan nämnde
Brödet och smöret ju!
Det tro fan det,
Att systrar och bröder bara förblir det
Och inte makar och hustrur




Fri vers av Adurge
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-16 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge