Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglar

 

 

med mina långa naglar 

ska jag långsamt och lätt

rispa din rygg

precis lagom hårt

ner till ditt ryggslut

så att du får rysningar

av vällust

och du får stånd

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-16 11:07



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Den ståndaktiga soldaten är en saga
Den ståndaktiga kamraten du behaga
2018-11-16

    Max Poisé
Jo jag tackar...gillar att du abrupt bryter tonen på slutet :-)
2018-11-16

  Öknens Ros VIP
ingen risk, men mannen kanske gör det. ;)
2018-11-16

  Kungskobran VIP
..... samt tappar ditt förstånd
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP