Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermitt

Strålande solen
Klar och livgivande luft
Hösten vinner mark




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-16 12:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härlig höstbild!
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén