Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din docka

Din marionett
Så när du drar i trådarna på rätt sätt dansar jag
efter din pipa hur enkelt som helst
då det inte är så svårt utan ganska så lätt
Ja, då du får mig att rocka fett i teaterhuset
till alla barnens glädje
För de blir så uppjagade och uppspelta av dockans dans
och musik att de börjar skratta eller gråta
en liten skvätt
Och då ingen av dem på dockan kan titta sig mätt
Men så är jag också bara din lilla teaterapa till docka
som är liten och nätt...

Ken Cassel
16/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-16 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel