Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Learning-haikus



like all the seasons
embracing and proud
a changing tree

like all the trees
sparkling and grounded
letting go of leaves

like all the leaves
at their very best
before they die




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-16 14:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert skrivet !
2018-11-28

  Blomma-Stjärna VIP
å, så fint - trädpoesi som också tycks kunna gälla oss människor!
2018-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Tre bra Haikus som tillsammans bildar en enhet!
Bra skrivet.
2018-11-19

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP