Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tro ger liv....

Tro't om du vill

men Bibeln  

Den ger liv

finns det någon

bättre bok?

Ta bara 1: a

Mose Bok

psaltaren ger

goda råd,

Ta på dig

Jesu ok

den bördan

är så lätt,

evangeliet

och breven

räddar ock

en vissen dag,

styrk dig i

din tro,

De är bara

gno!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-16 15:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2019-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är ju den mest lästa boken...en härlig text du skrivit, full av tro och glädje...
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Din text förmedlar livskraft och livsglädje!
2018-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att äga tron.
2018-11-17

  Landsfiskalen
Menat
till Stefan N.
2018-11-16

  Landsfiskalen
Men även
goda
människor.
Är du en av
dem?
2018-11-16

  Staffan Nilsson
Dessvärre har tro också skapat monster.

2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy