Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gropen

En tom blick, utan några ord
jag vet att du vill ha det, men måste vänta
minuter går som timmar, lösningen borde vara lätt,
vara där för varandra, men i det här fallet kämpar vi olika,
allt för ingen, utom oss själva, och nu är jag här igen,
Sitter här med ett tomt ansikte
och hoppas mörkret förbrukar mig.




Fri vers av JonasH
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-16 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH