Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villebråd

Mata de små sotiga kropparna
med fjädrar, bark, motorvägsdamm
häll sagor i deras munnar
av isfällar och legor
det går en sång i mellanrummen
mellan moln och dimma
deras röster en bård av bärnsten
lerspår och blöt päls
och gröper de ord ur sångerna
håller som mogna äpplen
bjuder fåglar att äta ur
deras sovande armar, vingar




Fri vers av Grävling
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-16 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin beskrivande dikt som skapar många bilder i huvudet
2018-12-03

  Nanna X
Livet överlever det mesta...
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling