Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hathunger

gnistrar
tand
gnejs krasar
i tand
och gnisslan


jag vill stycka dig och äta dig rå
vill vill men hugger i sten
i regn av smärta
härjar
en självkannibal




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-16 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande dikt! Det sista versen av dikten den sammanflätade allting. Fyller mig med bilder i fantasin.
2019-06-02

  SatansSon VIP
mycket bra.
2018-12-30

  Kungskobran VIP
Att äta eller ätas det är frågan
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Askanden