Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag

det är inte jag
som står där och gråter
och fyller vinflaskor av tårar

det är inte jag som faller ned
på knä och ber dig om förlåtelse

står inte ensam mot världen
fyller inte halvtomma glas med min blick

det är inte jag
som ramlat nedför ravinen
med olyckan som halsband

det är inte jag
som avslutade den underbaraste
av somrar

vandrar inte själv mot horisonten
med händer som hjälper när
fallenheten målar sin tydligaste tavla

absolut inte

jag är stark




Prosa av Max Poisé
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-16 20:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Här slår man ifrån sig med båda händerna och försöker intala sig själv att man är något annat...det händer nog alla ibland, innan man tar sitt förnuft tillfånga...tänkvärt och bra...
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda!

2018-11-19

  M.A.J.R
När man döljer smärtan och visar sig stark på utsidan men insidan är man en trasig.

Bra skrivet Max!
2018-11-18

  Nina Nightwish
Vackert
2018-11-17

  Peter Kohlm VIP
Bra där!

2018-11-17

    Alice.skriver
Så många för mig nya uttryck och begrepp. Skickligt!
2018-11-17

    ej medlem längre
Nej det är inte du som gör det. Det är jag. Men jag gör det inte ofta. Jag gör det när det mig behagar. Jag är svag ibland. Men som oftast är jag stark. Det är "ni män' som fuckar upp min styrka ibland. Men den finns ändå kvar..;)
2018-11-16

    ej medlem längre
Du är så söt så det är ofattbart. ;)
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé