Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Landet ensam

Ett hjärta i falurött
i landet ensam
gammalt och trött
Ingen längre vid sidan finns
att luta sig mot
som minns
Hur livet var
när de var två
för när ensam nu ska va stark
vem kan en lita på




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-16 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett trofast hjärta blöder...
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP