Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå att regeringen bestämt att tv-skatten ska betalas hela året ut när man dör.... iofs av dödsboet eller närmast sörjande..!


Tv-sk(r)att

Mörker råder i min boning
Ligger hela dagen lång på min bädd
Ingen att prata med
Men det är skönt att få vila...

Men nu har det bestämts att
Till och med vi ska betala TV-skatt

Tänk att regeringen nu blivit spökjägare
och kräver oss döingar på skatt!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-16 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion