Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker väggen

Den är nära nu
min andedräkt mot dess ytskikt
Jag vill backa men kan inte

De varnade mig länge
sa det kan hända vem som helst
Plötsligt är den där och det tar stopp

Vissa möter den med fart
slår sig hårt och blir liggande
Men alla kollisioner smärtar lika

Smeker väggen med min bara hud
den river sår längs med min kropp
Blödande går jag vidare

Den duktiga flickan stannar aldrig upp
hon går tills benen inte bär
Tänker tills hjärnan brunnit upp




Fri vers av Leonina
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-20 00:13



Bookmark and Share


    glasa VIP
svidande bra
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Leonina